HTML

barázdabillegető; amikor a világ túl bonyolult

Munkaszervezési tippek kezdő feleségek és családanyák részére.Nem kell mindent komolyan venni, de titokban ki lehet próbálni. Ami praktikus, ami bejön azt alkalmazd, hogy több időd maradjon arra, ami fontos!

Friss topikok

Linkblog

2009.08.11. 20:19 Barázdabillegető

Kedves kezdő kolléganők, barátnők!

2009.08.11

Ilyen blog még nincs!

 

Itt nem hajfestésről, nem arcápolásról, nem gyereknevelésről, nem diétáról és nem pasizásról lesz szó. Nem lelki klinika, nem panaszláda, nem ezotéria, nem feng-shui (bár ez utóbbinak talán van valami köze a dologhoz). Ez egy kemény blog lesz. Itt munkáról lesz szó. Aki lelkizni, sóhajtozni, netán szórakozni akar az itt és most fejezze be az olvasást.

Az maradjon itt, akinek vannak némi gondjai a háztartásának megszervezésével, az idejének és a pénzének a beosztásával. Szeretné megszeretni önmagát, szeretné, ha őt irigyelnék azért mert jókedvü, mert türelmes, mert kedves, mert képes odafigyelni másokra, emellett jól néz ki, csinosan öltözik és még színházba és koncertekre is jár. Ja! És a férje is elégedett, kedves és mosolygós, és természetesen imádja a jókedvű, türelmes és kedves feleségét.

Itt a lehetőség a tökéletes, gazdag, sok-sok szabadidővel rendelkező hölgyek számára, hogy mondják el véleményüket, tanácsaikat. "Ők hogy csinálják?" (Itt mindjárt megjegyzem, hogy a "csinálni" szót nem szeretem, inkább a "mit tesznek ők? "kérdés a helyes).

Ennyi a bevezető,majd lesz időnk elmélkedni. Most csapjunk a lovak közé!

 

Első téma, mely nem a legfontosabb,de biztos sok hasznos tanácsotok, történetetek van vele kapcsolatban: 

Bevásárló lista, tennivalók listája

Kell? Nem kell? Uncsi a téma? nagy papír, kis papír, felíró guriga,tömb, jegyzetfüzet? Elhagyod? Hová teszed? Kipipálod, átnézed? Hűtő-mágnes, post-it ragacsozás?

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: listák tennivalók házi rabszolgák

A bejegyzés trackback címe:

https://pertli.blog.hu/api/trackback/id/tr911303547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása